Cihazlar ve Aksesuarlar
Farfalle risottate asparagi e pomodorini
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni
Malzemeler
-
1 spicchio di aglio
-
30 g di cipolla a pezzi
-
200 g di pomodori ciliegino a metà
-
200 g di asparagi a rondelle
-
30 g olio extravergine di oliva
-
700 g di acqua
-
1 cucchiaino di sale
-
350 g di pasta secca tipo farfalle
-
1 mazzetto di basilico fresco le foglie lavate
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 porzione
Protein
12 g
Kalori
1598 kJ /
382 kcal
Yağ
8.9 g
Lif
4.5 g
Karbonhidrat
67.8 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Pasta risottata
10 Tarif
İtalya
İtalya