Cihazlar ve Aksesuarlar
Confettura di albicocche all'arancia e mandorle
Hazırlık 20 dk
Toplam 2sa 40 dk
6 vasetti
Malzemeler
-
800 g di albicocche denocciolate (circa 1000 g peso lordo)
-
½ arancia preferibilmente biologica, solo la scorza
-
½ limone preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
-
640 g zucchero
-
35 g di gelificante 1:1
-
50 g di mandorle a lamelle
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 vasetto
Protein
3 g
Kalori
2271 kJ /
535 kcal
Yağ
5 g
Karbonhidrat
122 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Fantasia di frutta
11 Tarif
İtalya
İtalya