Mousse all'albicocca

Mousse all'albicocca

4.3 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 3sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

Purea di albicocche
  • 3 fogli di gelatina (1.9 g l'uno) + q.b. di acqua per ammollo
  • 400 g di albicocche mature, a dadini + 2 denocciolate a spicchi
  • 200 g di acqua
  • 125 g di zucchero
Panna montata
  • 300 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
  • 40 g di zucchero a velo
  • fettine di albicocche mature per guarnire

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 3.8 g
Kalori 1915 kJ / 457 kcal
Yağ 25.8 g
Lif 2 g
Karbonhidrat 54.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...