Fusilli ai peperoni e pancetta

Fusilli ai peperoni e pancetta

4.0 110 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 50 g di cipolla
  • 20 g olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta a cubetti
  • 200 g di peperoni rossi a cubetti (1 cm circa)
  • 640 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 80 g di formaggio fresco spalmabile
  • 20 g di Parmigiano reggiano grattugiato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 20 g
Kalori 2038 kJ / 487 kcal
Yağ 19.7 g
Lif 2.3 g
Karbonhidrat 61.4 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...