Panzanella con mandorle e acciughe

Panzanella con mandorle e acciughe

4.7 124 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 2sa 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 200 g di pane toscano a pezzi 2-3 cm (vedere varianti)
  • 5 foglie di basilico fresche lavate
  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 rametto di origano fresco le foglioline lavate
  • ½ spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 1 filetto di acciuga sott'olio
  • 25 g di mandorle pelate
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 130 g di acqua
  • 20 g di aceto bianco
  • 300 g di pomodoro cuore di bue
  • 50 g di cipolla rossa di Tropea a fette (5 mm circa)
  • sale (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 7 g
Kalori 1414 kJ / 338 kcal
Yağ 19 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 37 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...