Conchiglioni aux épinards et ricotta

Conchiglioni aux épinards et ricotta

4.2 152 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 portions

Malzemeler

  • 1500 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de pâtes sèches type conchiglioni
  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 1 gousse d'ail
  • 30 g de beurre doux
  • 500 g d'épinards frais
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 450 g de ricotta
  • 100 g de gorgonzola
  • 70 g de pignons de pin
  • 150 g de pancetta (isteğe bağlı) coupée en fines lanières

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Protein 37 g
Kalori 3077 kJ / 735 kcal
Yağ 42.8 g
Lif 5.5 g
Karbonhidrat 49.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...