Gelatina al vino rosso e mirtilli

Gelatina al vino rosso e mirtilli

4.8 9 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
4 vasetti

Malzemeler

  • 450 g di vino rosso corposo
  • 250 g di succo di mirtilli
  • 1 bustina di gelificante 2:1
  • 350 g di zucchero
  • 1 stecca di cannella
  • 3 chiodi di garofano

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 0 g
Kalori 205 kJ / 49 kcal
Yağ 0 g
Lif 0.2 g
Karbonhidrat 12 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...