Caserecce risottate asparagi e ricotta

Caserecce risottate asparagi e ricotta

4.2 76 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • ½ limone solo la scorza senza la parte bianca (preferibilmente biologico)
  • 2 cucchiaino di sale
  • 740 g di acqua
  • 200 g di ricotta fresca scolata dal siero
  • 50 g di scalogno a metà
  • 60 g olio extravergine di oliva
  • 320 g di pasta secca integrale, tipo caserecce
  • 150 g di asparagi a rondelle (peso lordo 350 g)
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 16 g
Kalori 2180 kJ / 521 kcal
Yağ 27 g
Lif 6 g
Karbonhidrat 57 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...