Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing
TM6 TM5 TM31

Chocolate zucchini cupcakes with blueberry icing

3.8 (13 değerlendirme)

Malzemeler

Chocolate zucchini cupcakes

  • coconut oil cooking spray, for greasing
  • 100 g dairy free milk chocolate
  • 250 g zucchini, cut into large pieces (3-4 cm)
  • 80 g arrowroot flour
  • 20 g raw cacao powder
  • 50 g coconut flour
  • 1 tsp bicarbonate of soda
  • 90 g dark coconut nectar syrup
  • 1 tbsp natural vanilla extract
  • 4 eggs

Blueberry icing

  • 50 g coconut cream
  • 1 tbsp gelatine powder
  • 125 g fresh blueberries (1 punnet)
  • 220 g icing sugar
  • 20 g coconut oil (liquid)

Besin Değeri
şuna göre 1 portion
Kalori
1136.9 kJ / 270.7 kcal
Protein
5.2 g
Karbonhidrat
39 g
Yağ
11.2 g
Doymuş Yağ
7.6 g
Lif
2 g
Sodyum
158.4 mg

Gördüklerinizi beğendiniz mi? Bu ve 80 000’den fazla başka tarif sizi bekliyor!

Ücretsiz kaydol

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Koşulsuz şartsız.

Daha fazla bilgi

Alternatif tarifler

/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r119237