Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta
- 150 g lupin flour (see Tips)
- 70 g gluten free cornflour, plus extra for dusting
- 1 ½ tsp xanthan gum
- 1 pinch ground nutmeg
- 1 tsp salt
- 2 eggs
- 60 g water
Vegetable sauce
- 2 celery stalks, cut into pieces
- 2 - 3 carrots (approx. 190 g), cut into pieces
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 120 g), cut into halves
- 4 - 5 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 20 g olive oil
- 200 g button mushrooms, cut into slices
- 2 tsp dried mixed herbs
- ½ tsp ground nutmeg
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 120 g dry red wine
- 400 g canned whole tomatoes
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tsp raw sugar
- 1 tsp salt
- 2 tbsp gluten free cornflour
- 3 tbsp water
Cheese sauce
- 60 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces
- 100 g unsalted butter
- 80 g gluten free flour mix (see Tips)
- 600 g full cream milk
- 1 pinch ground nutmeg
- ½ tsp Dijon mustard (gluten free)
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
Assembly
- unsalted butter, for greasing
- 1 tbsp pine nuts (optional)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1890.5 kJ / 450 kcal
- Protein
- 19 g
- Karbonhidrat
- 29 g
- Yağ
- 25.7 g
- Doymuş Yağ
- 13.3 g
- Lif
- 11.5 g
- Sodyum
- 1108 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r118349