Cihazlar ve Aksesuarlar
Gluten free fruit and nut loaf
Hazırlık 10 dk
Toplam 55 dk
12 slices
Malzemeler
-
polenta plus extra for dusting40 g
-
pecans150 g
-
millet flour120 g
-
gluten free flour mix (see Tips)70 g
-
buckwheat flour plus extra for dusting (see Tips)60 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 ½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
caraway seeds1 tsp
-
salt½ tsp
-
dried cranberries30 g
-
pitted dates cut into halves120 g
-
dried figs cut into halves100 g
-
dried apricots cut into quarters50 g
-
buttermilk330 g
-
honey1 tbsp
-
butter to serve (optional)
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 slice
Sodyum
208.8 mg
Protein
5.3 g
Kalori
1130.2 kJ /
269.1 kcal
Yağ
10.7 g
Lif
4.5 g
Doymuş Yağ
1.3 g
Karbonhidrat
36 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda