Cihazlar ve Aksesuarlar
Ricotta pancakes with fruit compote and yoghurt
Hazırlık 45 dk
Toplam 1sa 25 dk
5 portions
Malzemeler
Dried fruit compote
-
water500 g
-
raw sugar100 g
-
cinnamon quill1
-
whole cloves4
-
lemon zest only (4 x 1 cm pieces), no white pith1
-
dried apricots50 g
-
dried pears50 g
-
pitted prunes50 g
-
dried apple40 g
-
dried peaches50 g
-
vanilla bean paste1 tsp
Ricotta pancakes
-
ricotta (see Tips)440 g
-
full cream milk190 g
-
eggs separated4
-
gluten free flour mix (see Tips)180 g
-
gluten free baking powder (see Tips)1 tsp
-
salt1 pinch
-
butter for frying50 g
-
yoghurt to serve
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
456.1 mg
Protein
21.5 g
Kalori
2686.8 kJ /
639.6 kcal
Yağ
26.5 g
Lif
6 g
Doymuş Yağ
15.6 g
Karbonhidrat
81.9 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Good food, gluten free
94 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda