Sogliole e finocchi con curry al Varoma

Sogliole e finocchi con curry al Varoma

4.0 70 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 35 dk
2 porzioni

Malzemeler

  • 400 g di finocchi a spicchi o a tocchetti
  • 40 g di burro
  • 25 g di farina tipo 00
  • 1 cucchiaino di curry in polvere
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 2 sogliole eviscerate e pulite (150-200 g circa cad.)
  • 500 g di acqua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 38.6 g
Kalori 1561 kJ / 373 kcal
Yağ 19.4 g
Lif 2.4 g
Karbonhidrat 11.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...