Polpette di carciofi e scamorza

Polpette di carciofi e scamorza

2.5 14 değerlendirme
Hazırlık 25 dk
Toplam 1sa
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2-3 cm)
  • 1 spicchio di aglio (isteğe bağlı)
  • 1 - 2 rametti di menta fresca le foglioline lavate ed asciugate
  • ½ limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
  • 500 g di acqua + q.b.
  • 200 g di cuori di carciofo privati delle parti esterne più dure
  • 250 g di patate pelate e a cubetti (1-2 cm)
  • 2 uovo
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 - 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 20 g di pangrattato + q.b. per impanare
  • 50 g di scamorza affumicata a cubetti (1 cm)
  • olio per frittura

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 15 g
Kalori 2205 kJ / 527 kcal
Yağ 39 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 31 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...