Bavarese di Roquefort con uva e noci

Bavarese di Roquefort con uva e noci

3.7 3 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 35 dk
6 porzioni

Malzemeler

  • 600 g di uva rossa senza semi (tenere da parte 10 acini interi)
  • 2 g di agar agar
  • 250 g di panna (min. 30% di grassi) molto fredda
  • 100 g di formaggio roquefort a pezzi (2 cm)
    100 g di formaggio, a pezzi (2 cm)
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 70 g di gherigli di noci

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 319.8 mg
Protein 6.9 g
Kalori 1467.3 kJ / 350.7 kcal
Yağ 28.3 g
Lif 1.7 g
Doymuş Yağ 13.6 g
Karbonhidrat 21.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...