Focaccia all'olio extravergine di oliva

Focaccia all'olio extravergine di oliva

4.7 213 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 4sa 55 dk
10 porzioni

Malzemeler

Impasto
  • 170 g di patate precedentemente sbollentate per 20 minuti e sbucciate
  • 215 g di acqua
  • 10 g di lievito di birra fresco
  • 1 cucchiaino zucchero
  • 500 g di farina tipo 1
    500 g di farina tipo 00
  • 35 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 10 g di sale
Terminare la preparazione
  • 30 g olio extravergine di oliva + q.b.
  • 20 g di acqua

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 6.2 g
Kalori 1141 kJ / 272.7 kcal
Yağ 10.6 g
Lif 2.1 g
Karbonhidrat 40.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...