Catalogna con olive e capperi

Catalogna con olive e capperi

4.3 46 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 50 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 500 g di acqua
  • 700 g di catalogna le foglie e i gambi, puliti e a pezzi (2-3 cm)
  • 50 g olio extravergine di oliva
  • 10 g di aceto di vino bianco
  • 2 filetti di acciuga sott'olio sgocciolati
  • 1 spicchio di aglio intero
  • 80 g di olive verdi denocciolate tipo rosatelle
  • 1 cucchiaio di capperi sott'aceto sgocciolati
  • 30 g di pinoli sgusciati

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 5.8 g
Kalori 900 kJ / 215 kcal
Yağ 19.9 g
Lif 0 g
Karbonhidrat 3.6 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...