Seppioline e gamberi gratinati

Seppioline e gamberi gratinati

4.1 27 değerlendirme
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 10 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di pangrattato
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 2 spicchi di aglio
  • 2 pizzichi di sale
  • 2 pizzichi di pepe
  • 800 g di seppioline pulite, lavate e a metà
  • 8 gamberi crudi sgusciati interi
  • 200 g di patate a pasta gialla pelate e a tocchetti (2-3 cm)
  • 100 g di funghi champignon sott'olio, scolati
  • 500 g di acqua
  • 50 g olio extravergine di oliva

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 39 g
Kalori 1694 kJ / 405 kcal
Yağ 16.1 g
Lif 2.2 g
Karbonhidrat 27.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...