Risotto funghi, salsiccia e olive

Risotto funghi, salsiccia e olive

4.6 215 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 35 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 40 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
  • 40 g di cipolla in quarti
  • 150 g di salsiccia di maiale pelata e sbriciolata
  • 200 g di funghi freschi di stagione a fette
  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso Carnaroli (cottura 17 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 200 g di passata di pomodoro
  • 1 dado per brodo di carne
  • 650 g di acqua
  • 100 g di olive nere denocciolate intere
  • ½ - 1 cucchiaino di sale a piacere
  • 20 g di burro (isteğe bağlı)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 17.5 g
Kalori 2472.8 kJ / 591 kcal
Yağ 30 g
Lif 2.6 g
Karbonhidrat 66.8 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...