Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine

Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine

3.9 10 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa 50 dk
6 portions

Malzemeler

Compotée de pêches à la verveine
  • 8 pêches bien mûres, coupées en quatre
  • 40 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
  • 15 feuilles de verveine citronnelle
Crème d'abricot aux perles du Japon
  • 500 g d'abricots frais coupés en deux
  • 60 g d'eau
  • 80 g de mascarpone
  • 100 g de perles du Japon

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 0.8 mg
Protein 2.2 g
Kalori 1023.3 kJ / 240.5 kcal
Yağ 5.5 g
Lif 5.2 g
Doymuş Yağ 3.5 g
Karbonhidrat 46.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...