Gratin de gnocchi façon tartiflette

Gratin de gnocchi façon tartiflette

4.1 179 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 1sa
6 portions

Malzemeler

Les gnocchi
  • 1000 g d'eau et en grand volume pour la cuisson des gnocchi
  • 20 g de gros sel
  • 800 g de pommes de terre à chair ferme, type Charlotte
  • 350 g de farine de blé et un peu pour le plan de travail
  • 1 œuf
Le gratin
  • 20 g de beurre doux
  • 1 oignon coupé en deux
  • 50 g de lardons
  • 30 g d'huile d'olive
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 250 g de reblochon coupé en tranches (0.5 cm env.)

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 portion

Sodyum 1885.6 mg
Protein 20.6 g
Kalori 2698 kJ / 644.8 kcal
Yağ 30.3 g
Lif 5.3 g
Doymuş Yağ 14.8 g
Karbonhidrat 73.1 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...