Fusilli, carciofi e cacio

Fusilli, carciofi e cacio

4.6 36 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • ½ spicchio di aglio
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 4 carciofi (circa 350 g), puliti, a fettine sottili e messi a bagno in acqua e succo di limone
  • 3 pizzichi di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 40 g olio extravergine di oliva
  • 400 g di polpa di pomodoro a pezzi
  • 320 g di pasta secca tipo fusilli
  • 40 g di caciocavallo grattugiato

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 15 g
Kalori 1799 kJ / 430 kcal
Yağ 15.1 g
Lif 8 g
Karbonhidrat 62.5 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...