Cihazlar ve Aksesuarlar
Rhubarb and Ginger Tart
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 45 dk
8 portions
Malzemeler
-
ginger cake sliced (1 cm)200 g
-
plain flour plus extra for dusting300 g
-
unsalted butter cold, diced150 g
-
water20 - 40 g
-
caster sugar1 tsp
-
fine sea salt1 pinch
-
brown sugar150 g
-
rhubarb peeled, cut in pieces (2 cm)500 g
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
74.4 mg
Protein
5.8 g
Kalori
1828.9 kJ /
437.1 kcal
Yağ
18.7 g
Lif
2.5 g
Doymuş Yağ
11.3 g
Karbonhidrat
62.7 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Get Inspired
5 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda
Rhubarb
10 Tarif
İngiltere ve İrlanda
İngiltere ve İrlanda