Penne risottate funghi e speck

Penne risottate funghi e speck

4.1 227 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 100 g di speck a listarelle (0.5 cm)
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 370 g di funghi freschi a fettine
  • 1 pizzico di sale
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
  • 650 g di acqua (vedere consiglio) + q.b.
  • 320 g di pasta tipo penne rigate (cottura 11 minuti)
  • 70 g di Gorgonzola a pezzi (2-3 cm)

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 22.5 g
Kalori 1996 kJ / 477 kcal
Yağ 18.8 g
Lif 4.3 g
Karbonhidrat 58.2 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...