Risotto al Barolo

Risotto al Barolo

4.3 210 değerlendirme
Hazırlık 5 dk
Toplam 30 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 60 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 350 g di vino rosso Barolo
  • 350 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo di carne, fatto in casa
  • 20 g di burro
  • Parmigiano Reggiano in scaglie a piacere

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 7 g
Kalori 1627 kJ / 389 kcal
Yağ 13 g
Karbonhidrat 65 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...