Risotto agli asparagi e vongole

Risotto agli asparagi e vongole

4.1 55 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 15 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1500 g di acqua
  • 3 cucchiaini di sale
  • 1000 g di vongole spurgate (peso con le valve, vedere consiglio)
  • 250 g di asparagi verdi freschi puliti
  • 40 g di cipolla a pezzi
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 100 g di vino bianco secco

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 14 g
Kalori 1678 kJ / 401 kcal
Yağ 10 g
Karbonhidrat 68 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...