Risotto ai carciofi e bottarga

Risotto ai carciofi e bottarga

3.5 45 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 40 dk
4 porzioni

Malzemeler

  • 3 - 4 carciofi mondati e a fettine sottili
  • ½ limone il succo spremuto fresco
  • 1 spicchio di aglio senz'anima
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco secco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
    1 cucchiaino colmo di dado per brodo vegetale, fatto in casa
  • 20 g bottarga grattugiata
  • 30 g di burro

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Protein 10 g
Kalori 1820 kJ / 435 kcal
Yağ 16 g
Karbonhidrat 67 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...