Risotto al baccalà

Risotto al baccalà

4.6 25 değerlendirme
Hazırlık 55 dk
Toplam 1sa 20 dk
4 porzioni

Malzemeler

Baccalà alla veneziana
  • 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
  • 1 spicchio di aglio
  • 60 g di olio extravergine di oliva
  • 600 g di acqua
  • 300 g di baccalà ammollato e dissalato
  • 1 pizzico di pepe nero macinato
Risotto
  • 30 g di scalogno a metà
  • 30 g di olio extravergine di oliva
  • 320 g di riso per risotto (Carnaroli, Arborio o Parboiled cottura 14 minuti)
  • 50 g di vino bianco
  • 700 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 porzione

Sodyum 5876.6 mg
Protein 53.1 g
Kalori 3040.3 kJ / 726.7 kcal
Yağ 24.7 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 4 g
Karbonhidrat 66.3 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...