Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 170 g süt
- 150 g su
-
20
g yaş maya, ufalanmış
veya 1 paket instant kuru hamur mayası (7-8 g) - 1 tk şeker
- 30 g tereyağı, yumuşak
- 500 g un, serpmek için ekstra un
- 1 ½ tk tuz
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 1118.9 kJ / 267.3 kcal
- Protein
- 7.6 g
- Karbonhidrat
- 50.3 g
- Yağ
- 4.4 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 1.6 g
- Sodyum
- 376.6 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50min
Ay Çekirdekli Tam Buğday Ekmeği
5 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Yoğurtlu Ekmek
3h
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 godz. 10 min
Marmelatlı Çörekler
2 godz. 20 min
Mini Donut
2h 45min
Haşhaşlı Ponçik
1 godz. 30 min
Sütlü Minik Ekmekler
1 godz. 45 min
Grissini
2 Std.