Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Salata
- 150 g yeşil elma kabuklu, dörde bölünmüş ve çekirdekleri çıkarılmış
- 150 g kereviz sapı, parçalara bölünmüş (maksimum 12 cm)
- 150 g rezene kökü, parçalara bölünmüş (4 cm x 4 cm x 7 cm)
Salata sosu
- 20 g dereotu yaprağı (bk. Öneriler)
- 80 g zeytinyağı
-
15
g Dijon hardalı
veya 15 g hardal - 50 g sade yoğurt
- 15 g kırmızı şarap sirkesi
- tuz
- karabiber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 223.8 kJ / 53.5 kcal
- Protein
- 0.4 g
- Karbonhidrat
- 1.5 g
- Yağ
- 5 g
- Doymuş Yağ
- 0.7 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 26 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pancarlı Peynirli Ezme
15min
Elmalı Çörek
2h 20min
Misket Limonu ve Kişnişli Salata Sosu
Değerlendirme yok
Buharda Tavuklu Akdeniz Salatası
1h 10 min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Fındık, Armut ve Rokfor Peynirli Salata
Değerlendirme yok
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Kepekli Pirinç Salatası
40min
Tam Buğday, Zencefil ve Kahveli Muffinler
2 godz. 5 min
Ballı, Soya Soslu, Hardallı Marinasyon
5min
Meksika Fasulyeli Domatesli Çorba
30min
Biber Soslu Tavuk Baget, Kabak ve Beyaz Peynirli Kuskus
55min