Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 yumurta
- 30 g su
-
130
g panko (Japon galeta unu)
veya 100 g galeta unu - 350 g tavuk göğsü fileto, derisiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- ¾ tk tuz
- ¾ tk sarımsak tozu
- 60 g beyaz tost ekmeği kabukları alınmış, sekize bölünmüş
- 90 g labne
- 25 g süt
- ayçiçek yağı, kızartmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 249.4 kJ / 59.6 kcal
- Protein
- 4.6 g
- Karbonhidrat
- 4.8 g
- Yağ
- 2.3 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 114.3 mg
Alternatif tarifler
Sömelek Köfte
1h
Domatesli Focaccia
3h
Havuçlu Brokolili Salata
5 Min
Antrikot ve Sebze Salatalı Bun
1 Std. 20 Min
Sini Köfte
3h
Taze Otlu, Sarımsak ve Soğanlı Ekmek
1 godz. 10 min
Taze Pembe Makarna
1h
Tavuklu Arpa Şehriye Salatası
50min
Karamelize Soğan (400-500 g)
25 Min
Sotelenmiş Biberler (200 g)
20min
Sotelenmiş Biberler (400 g)
25 Min
Amerikan Usulü Pankek
35 Min