Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 g kuru fasulye
- 1000 g su, fasulyeleri ıslatmak için üzerlerini 3 parmak geçecek kadar ekstra su
- Besin Değeri
- şuna göre 550 g
- Kalori
- 324.3 kJ / 77.5 kcal
- Protein
- 4.5 g
- Karbonhidrat
- 17.5 g
- Yağ
- 0.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 6.8 g
- Sodyum
- 55 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kemik / Et Suyu (yavaş pişirme)
3h 25min
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Kakaolu Karabuğday Granola
2h 35 min
Doğranmış karışık taze otlar
10 Min
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Değerlendirme yok
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1h 20min
Sebzeli Tavuk Fricasse
2h
Karidesli Şehriye Çorbası
40 Min
Egzotik Smoothie
Değerlendirme yok
Beyaz Şaraplı Mantar Soslu Köfteler
35min
Kırmızı Mercimekli Sebze Çorbası
1h
Sebzeli ve Şehriyeli Tavuk Çorbası
2h 10min