Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g ay çekirdeği içi
- 230 g su
-
10
g beyaz şarap
veya 10 g su - 100 g kültür mantarı, büyükler dörde küçükler ikiye bölünmüş
- 50 g zeytinyağı
- 60 g soğan, parçalara bölünmüş (yakl. 3 cm)
- 30 g su (bk. Öneriler)
- ¼ tk tuz
- ¼ - ½ tk karabiber, damak tadına göre
- 6 - 7 g soya sosu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 445.8 kJ / 106.5 kcal
- Protein
- 4.8 g
- Karbonhidrat
- 5.7 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 0.8 g
- Lif
- 16.7 g
- Sodyum
- 257.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pancarlı Peynirli Ezme
15 min
Rokalı Pesto
10min
Biberli Elmalı Ezme
25 Min
Kepekli Pirinç Salatası
40min
Zencefilli Bezelye Çorbası
45 Min
Körili Elma ve Tatlı Patates Eşliğinde Pastırmalı Tavuk Sarma
Değerlendirme yok
Fırında Parmesan Kıtırlı Somon ve Sebzeler, Limonlu Krema Sos
1h
Karnabahar Püresi Eşliğinde Sebzeli Balık Fileto
40min
Nane, Tarçın ve Zencefilli Çay
Değerlendirme yok
Kalamarlı Börülce Yahnisi
Değerlendirme yok
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min
Fırında Ispanaklı Yumurta
35 Min