Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 kuru kayısı, ikiye bölünmüş
- 40 g havuç, soyulmuş, boydan ikiye kesilip dilimlenmiş (1 cm)
- 8 - 10 adet maydanoz yaprağı, taze
- 125 g hindi göğsü, derisiz, kemiksiz sinirsiz, parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tutam sarımsak tozu (isteğe bağlı)
- 10 g lor peyniri
- 10 g yulaf ezmesi
-
1
yumurta sarısı
veya 20 g yumurta, çırpılmış - 1 tk dolmalık fıstık (isteğe bağlı)
- 30 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak
- 200 g domates, dörde bölünmüş
- 60 g su
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1004 kJ / 240 kcal
- Protein
- 18.97 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 14.23 g
- Lif
- 0.25 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Patatesli Pastırmalı Omlet
45min
Bearnez Soslu Bonfile
Değerlendirme yok
Tavuklu Buddha Bowl
1h
Hollandez Soslu Bonfile ve Fırınlanmış Sebzeler
1 Std. 20 Min
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1h
Tavuklu ve Körili Darı
Değerlendirme yok
Turna Yemişli Çikolatalı Bar
1 Std. 40 Min
Bonfile ve Brokolili Pilav
50min
Hindistan Cevizi Dolgulu Çikolatalı Kurabiye
25 Std.
Dana Etli Bolonez
45min
Buharda pişmiş köfteler
30 Min