Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 ½ yk zeytinyağı
- 250 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz
- 2 tk instant kuru hamur mayası
- 250 g glutensiz un karışımı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 304.8 kJ / 72.9 kcal
- Protein
- 0.2 g
- Karbonhidrat
- 18.5 g
- Yağ
- 0.1 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1h 50 min
Karabuğdaylı Ekmek
2h 30min
Bademli Yoğurtlu Ekmek
1h 20min
Vegan Çedar Peyniri
3h 10min
Mantarlı Risotto (2 porsiyon)
35min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2h 30min
Kakaolu Karabuğday Granola
2h 35min
Mini Focaccia
3 Std. 30 Min
Ketojenik Yuvarlak Ekmekler
1h 15 min
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
Değerlendirme yok
Tam Buğdaylı Pide
1h 35min
Pufidik Glütensiz Ekmek
1h 15 min