Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2500 g patlıcan (kemer patlıcanı)
- 300 g süt
- 50 g tereyağı, oda sıcaklığında
- 40 g un
- 1 ½ tk tuz
- ½ tk muskat
- 160 - 200 g peynir (ör. kaşar, gouda veya mozzarella), rendelenmiş (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porsiyon
- Kalori
- 6882 kJ / 1645 kcal
- Protein
- 87 g
- Karbonhidrat
- 109 g
- Yağ
- 96 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25min
Hünkar Beğendi
1 Std. 5 Min
Kabaklı Börek
1 Std. 10 Min
Hainan Usulü Tavuklu Pilav
1 Std. 20 Min
Fransız Fasulyeli Jambonlu Makarna
35min
Acı Biberli Sebze
1 Std. 5 Min
Doğranmış sarımsak
Değerlendirme yok
Tavuk ve Ilık Patates Salatası
55min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Beşamel Soslu Peynirli Karnabahar
55min
Babagannuş
1h
Bol Elmalı Kek
2h 30min