Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 120 g lök, cut in halves
- 2 vitlöksklyftor
- 20 g olivolja
- 300 g mogna tomater, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g röd paprika, cut in pieces (2-3 cm)
- 1 msk blandade torkade örter (e.g. thyme, rosemary, marjoram, basil, parsley)
- 1 tsk salt
- 2 nypor nymalen svartpeppar
- 300 g auberginer, cut in pieces (2-3 cm)
- 200 g squash, cut in pieces (2-3 cm)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 422 kJ / 101 kcal
- Protein
- 3 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 6 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r619169