Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g olivolja
- 50 g sojasås
- ½ tsk farinsocker
- 1 citron, helst ekologiskt odlad, skal och saft
-
4
färska laxfiléer, skinnfria (à 150-180 g)
veya 4 filéer av vit fisk, skinnfria (à 150-180 g) - 5 - 10 g färsk ingefära, skalad och skivad (isteğe bağlı)
- 1 vitlöksklyfta
- 100 g schalottenlök, i bitar
-
100
g purjolök, (endast det vita), i bitar
veya 100 g lök, i halvor - 100 g selleristjälkar, i bitar
-
350
g gröna ärtor, frysta
veya 350 g morötter, i bitar (se tips) - 450 g vatten
- 2 tsk salt
- 250 g potatis, i bitar (1 cm)
-
400
g broccolibuketter
veya 400 g blandade grönsaker (t.ex. morötter, squash, potatis, svamp) skivade (0,5 cm) - 2 nypor malen svartpeppar
- 50 - 100 g matlagningsgrädde, efter smak
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2984 kJ / 713 kcal
- Protein
- 44 g
- Karbonhidrat
- 30 g
- Yağ
- 44 g
- Lif
- 10.7 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r619161