Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 40 g olivolja
- 600 g oxfilé, strimlad (1 x 1 x 4 cm)
- 2 nypor nymalen peppar
- 1 tsk salt
- 100 g lök, i bitar
- 1 vitlöksklyfta
- 250 g färsk svamp, i kvartar
- 30 g vatten
- 10 g majsmjöl (stärkelse)
-
½
tsk köttbuljongpasta, hemmagjord
veya ½ köttbuljongtärning (för 0,5 l) - 1 tsk engelsk senap eller annan stark senap, t.ex. Dijonsenap
- 200 g grädde
- 50 g inlagd gurka, strimlad (isteğe bağlı)
- färsk persilja, hackad, till garnering
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1871 kJ / 449 kcal
- Protein
- 36 g
- Karbonhidrat
- 6 g
- Yağ
- 31 g
- Lif
- 1.9 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r619139