Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 80 g lök, i halvor
- 120 g purjolök, i bitar
- 40 g extra virgin olivolja . plus 6 tsk extra för servering
- 600 g blandade grönsaker (t.ex. potatis, morötter, squash, selleristjälkar, tomater, mangoldblad, kokta bönor, pumpa), i bitar beroende på storlek
- 1000 g vatten
-
2
grönsaksbuljongtärningar (för 0,5 l)
veya 2 rågade tsk grönsaksbuljongpasta - 1 tsk salt
- 120 g torkad pasta, t.ex. ditalini eller likande kort torkad pasta
- 6 färska basilikablad, rivna i strimlor (isteğe bağlı)
- 6 - 18 tsk riven parmesanost
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1202 kJ / 287 kcal
- Protein
- 11 g
- Karbonhidrat
- 21 g
- Yağ
- 18 g
- Lif
- 3.6 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
/search/tr-TR?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r618799