Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Tart Tabanı
- 75 g tereyağı, soğuk ve küp küp kesilmiş, kalıbı yağlamak için ekstra tereyağı
- 170 g un, kalıbı ve tezgahı unlamak için ekstra un
- 1 tutam tuz
-
½
tk vanilya şekeri
veya ¼ tk vanilya özü, doğal - 50 g su
İç Malzemesi ve Birleştirme
- 1000 g elma (hepsi) (ör. Yeşil elma, Pink Lady, Gravenstein) (bk. Öneriler)
- 2 ½ yk şeker
- 2 tk tereyağı, çok küçük parçalara bölümüş
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dilim
- Kalori
- 979.8 kJ / 234.2 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Karbonhidrat
- 37.6 g
- Yağ
- 9 g
- Doymuş Yağ
- 5.5 g
- Lif
- 3.6 g
- Sodyum
- 21.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ezogelin Çorbası
1h 5min
Çedarlı Pırasa Çorbası
50min
Erik Clafoutis
Değerlendirme yok
Dereotlu Süzme Yoğurt Soslu Salatalık Dilimleri
Değerlendirme yok
Kırmızı Biber Soslu Tavuk Sarma ( vakumda pişirme)
2h 10min
Emmental Peynirli Bisküvi
30min
Kıtırlı Papatya Çörek
1h 5min
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
Değerlendirme yok
Yeşil Fasulye, Bal Kabağı ve Pırasa Püresi
45min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40 Min
Şehriyeli Domates Çorbası
45min
Bağışıklık Güçlendirici Shot
10min