Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 350 - 500 g derisiz kemiksiz fener balığı eti, kemiği ile birlikte (bk. öneriler)
- 500 g soyulmamış çiğ karides, orta boy, ayıklanmış (kafaları ve kabukları kenara ayrılmış)
- 750 g su
- 70 g havuç, dilimlenmiş (1-2 cm)
- 60 g pırasa, beyaz kısımları (dilimlenmiş 2-3 cm)
- 140 g soğan, ikiye bölünmüş
- 3 diş sarımsak
- 15 - 20 g sızma zeytinyağı
- 50 g beyaz şarap (bk. öneriler)
- 200 g doğranmış domates konservesi
- 25 g pirinç, beyaz, kısa tane
- 1 tutam safran lifi (isteğe bağlı)
- 1 ¼ - 1 ½ tk tuz
- 30 - 40 g tereyağı
- 1 - 2 tutam pul biber
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 791 kJ / 189 kcal
- Protein
- 18 g
- Karbonhidrat
- 5 g
- Yağ
- 10 g
- Lif
- 1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Köfte ve Domatesli Pilav
1sa
Balık Köftesi ve Kaparili Patates Salatası
55 Min
Çilekli Donuk Yoğurt Bar
Keine Bewertungen
Limon ve Bal Soslu Meyve Tabağı
Keine Bewertungen
Ahtapot Salatası (vakumda pişirme)
8 godz.
Rendelenmiş Parmesan veya diğer sert peynirler
10min
Mantarlı Tuz
Keine Bewertungen
Bonfile ve Meksika fasulyeli Tex-Mex Tortilla
1h 20min
Yoğurt Soslu Keçi Peynirli Flan ve Pırasa
Keine Bewertungen
Sicilya Usulü Jumbo Karides Salatası
Keine Bewertungen
Acı Biberli Zeytinyağı
25min
Fesleğenli Arpa Şehriyeli Tavuk
30 dk