Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 250 - 275 g bal
- 1400 g su
- 250 g demirhindi, kurutulmuş, ufalanmış (750 g su ile 12 saat ıslatılmış)
- 1 çubuk tarçın
- 2 - 3 adet karanfil
- 10 g zencefil, dilimlenmiş (0.5 cm)
- 1 tutam adaçayı yaprağı, kurutulmuş (isteğe bağlı)
- 1 - 2 tutam kurutulmuş ıhlamur (isteğe bağlı)
- ½ adet yıldız anason (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 836.7 kJ / 199.9 kcal
- Protein
- 1.3 g
- Karbonhidrat
- 52.9 g
- Yağ
- 0.4 g
- Lif
- 0 g
Alternatif tarifler
Ballı Gün Kurusu Hoşafı
5h 40min
Brokoli Kuskusu Eşliğinde Yoğurtlu Körili Tavuk
45 Min
Varoma'da Yeşillikli Omlet
40min
Ev Yapımı Biberli Tavuk Salamı
3h 25min
Şerbetli Yoğurt Tatlısı
3 godz. 15 min
Kivili ve Zencefilli Smoothie
10min
İncir Uyutması
3 Std. 30 Min
Yaban Mersini ve Antep Fıstıklı Kurabiye Kavanozu
Değerlendirme yok
İnce rendelenmiş lahana
15 min
Kaju Fıstığı Ezmesi
50 Min
Hibiskus Şerbeti
3h 25min
Pesto Sosu
15 min