Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 diş sarımsak
- 2 dal dereotu, sadece yaprakları
- 30 g zeytinyağı
- 500 g havuç, küçük parçalara bölünmüş (2-3 cm)
- 1 tk tuz
- ½ tk şeker
- 250 g süzme yoğurt, yoğun kıvamlı
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 771.3 kJ / 183.9 kcal
- Protein
- 3.3 g
- Karbonhidrat
- 8.9 g
- Yağ
- 13.8 g
- Lif
- 4.7 g
Alternatif tarifler
Haydari
10 min
Kereviz Salatası
10 min
Coleslaw Thermomix® Kesme Aparatı ile
10 min
Fındıklı Peynir Ezmesi
15 min
Limon Otu ve Zencefilli Bitki Çayı
Değerlendirme yok
Rendelenmiş patates
15 min
Mantarlı ve Tulum Peynirli Bulgur Pilavı
20 min
Zerdeçallı Yeşil Çay
Değerlendirme yok
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26 godz. 5 min
Rendelenmiş havuç
10 min
Mor Lahana, Havuç ve Alabaş Salatası
15 min
Cevizli Kereviz Salatası
10 min