Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1000 g su
- 200 g beyaz şarap
- 100 g portakal suyu, taze sıkılmış
- 1 ½ tk tuz
-
400
g alabalık fileto, taze, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm)
veya 400 g somon fileto, derisiz, kılçıksız, parçalara bölünmüş (5-6 cm) - 200 g dondurulmuş yeşil bezelye
- 240 g kısa kuru makarna (ör. penne rigate), 10 dk. pişirme süresi
- 40 g zeytinyağı
- 1 diş sarımsak, dörde bölünmüş
- 30 g kapari turşusu, sudan geçirilip fazla suyu alınmış
- 80 g siyah zeytin,çekirdekleri çıkarılmış
- 350 g kiraz domates, ikiye veya dörde bölünmüş
- 1 tutam karabiber (isteğe bağlı)
- 10 g limon suyu (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 1497 kJ / 357 kcal
- Protein
- 21 g
- Karbonhidrat
- 35 g
- Yağ
- 14 g
- Lif
- 5.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1h 5min
Kinoalı Sebzeli Somon Salatası
35min
Yavaş Pişirilmiş Nohut
26sa 5 dk
Yumurtalı Glütensiz Makarna
1h 45min
Uzakdoğu Sebzeleri Eşliğinde Beş Baharatlı Mantarlı Ördek ve Pirinç Pilavı
1h 5min
7 Baharatlı Tavuk ve Pilav
35min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Kişnişli Karidesli Omlet
Değerlendirme yok
Tavuk Eti Suyu
Değerlendirme yok
Rokforlu ve etli pırasa çorbası
30min
Patates ve Sebze Eşliğinde Yoğurt Soslu Hint Usulü Balık
1h
Sebzeli ve Kırmızı Şarap Soslu Bonfile
45 Min